Fitness

In een fijne ruimte werken aan je doelen, bij Corpus Novum is alles voorhanden. Onze fitnessruimte is voorzien van de meest moderne apparatuur en luxe accessoires. We hebben voor ieder niveau en elk doel materialen én de trainers die je kunnen helpen.

Voordelen

  • Cardio-apparatuur met o.a. TV, Netflix & Youtube
  • Circuittraining met de eGym-Cirkel
  • Functional training zone
  • Skillbike Experience
  • Trainingsschema's op maat
  • Altijd een trainer aanwezig

Zes specifieke zones

 

Met onze zes verschillende zones is het meteen duidelijk wat je kunt doen. Kies je voor reguliere fitnesstoestellen, wil je meer uitdaging met vrije gewichten, of houd je juist van snel en doeltreffend werken met eGym? Onze fitnessruimte is zo ingedeeld dat je snel en makkelijk zones kunt combineren zodat je je persoonlijke fitness plan op de beste manier kunt uitvoeren.

 

Hypermoderne apparatuur

In de fitness van sportschool Corpus Novum in Oirschot vind je de allermooiste apparatuur en trainingsmaterialen. De SkillBikeis een revolutionaire fiets die het buitenfietsen écht naar binnen brengt. Zo kun je schakelen en een bergprofiel instellen die op deze fiets precies zo voelt als in het echt. De SkillMill™ is meer dan alleen een loopband. Uitdagende interval trainingen worden hier mogelijk omdat je in een split-second kunt wisselen van rennen naar wandelen, en van duwen naar trekken. Onze Technogym Excite Cardio apparatuur beschikt over moderne consoles met naast veel gevarieerde trainingen ook TV, Radio, Facebook, Instagram, Youtube én Netflix. Hieronder lichten we een aantal items verder toe.

Apparatuur Kracht & Cardio

Krachtapparatuur

Alle apparatuur bij Corpus Novum is van de hoogste kwaliteit. Train met losse gewichten (tot 30 kg), barbells, Pulleys, kettlebells, plateloaded toestellen en meer. Ook overige tools als plyoboxen en wall balls zijn aanwezig. Geen idee? Onze trainers leggen je graag uit wat het allemaal is en hoe je dit het beste kunt gebruiken.

Cardio & Conditie

Op onze cardiotoestellen krijg je niet alleen keuze uit de allerbeste en leukste workouts. Tijdens de training heb je de mogelijkheid om te genieten van je favoriete content via TV, YouTube en Netflix. Of het nu gaat om lopen, fietsen, crossen of traplopen, het kan bij Corpus Novum in Oirschot. Onze trainers adviseren je graag.

Technogym Skill Equipment

Het ultieme uit je training haal je met de SkillBike, SkillMill en SkillRow. Deze next level toestellen bieden het beste van fiets, loop en roei trainingen. Ideaal toe te passen in een High Intensity Interval Training (HIIT) of sport-specifieke training.

Traditionele fitness

Zoals je van Corpus Novum gewend bent hebben we voor ieder wat wils. Daarom vind je ook bij ons “traditionele” krachtapparatuur. Alle grote spiergroepen komen aan bod. Train efficiënt en doelgericht met onze apparatuur, materialen, tools en apps.

De trainers:

De trainers van Corpus Novum zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zowel sport als voeding. Ze kunnen je adviseren en helpen om je doelen te halen. Iedere trainer heeft zijn specialisme en een gedegen opleiding, zodat we zeker weten dat je alleen juiste informatie krijgt. Meer weten over onze trainers? Bekijk ons team!

 

Zin gekregen?

Vul dan snel onderstaand formulier in, da nemen we binnen een werkdag contact met je op om (vrijblijvend) jouw persoonlijke fitnessplan samen te stellen!

    Uw gegevens zijn veilig.