Yogadag

Laat je in de watten leggen op deze tweede yogadag van 2018!

Het programma van de dag is als volgt:
* Inloop en aanmelden tussen 09:30 uur en 10:00 uur
* 10:00 uur: start van de eerste yoga les van 5 kwartier o.l.v. Lizette
* 11:15 uur: een korte break met koffie/thee en lekkers
* 11:30 uur: start de NIrvana-les, een uur o.l.v. Lizette. 
* 12:30 uur: Lunch van catering Arno Smits. Ook nu zal hij garant staan voor topkwaliteit. Graag zou ik van je vernemen als er speciale dieetwensen zijn zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
* 13:30 uur: gaan we een uurtje tai chi doen dit o.l.v. Embrecht Broeders. Mocht het weer het toelaten willen we proberen dit buiten te doen. Dus inclusief korte wandeling. Trek wanneer nodig iets warms aan.
* 14:30 uur: een yogales o.l.v. Juul Hagemeijer uit Den Haag. Ze is opgegroeid in Oirschot. Haar yoga-les zal een free yoga flow zijn van 1,5 uur. Een dynamische yoga vorm. Het is fijn als je dan iets comfortabels aan hebt. Breng eventueel een dekentje of kussentje mee. In elk geval een lekkere trui en sokken voor de eindontspanning.
* 16:00 einde.

Inschrijven:
Dat doe je door een mailtje te sturen naar lizette@corpusnovum.nl, vermeld je naam, telefoonnummer en of je iemand meeneemt (en zo ja, wie dan). De inschrijving is definitief als je betaling binnen is. Schrijf je in vóór 6 oktober. De kosten zijn 60 euro voor leden van Corpus Novum en 70 euro voor niet-leden.

Ik hoop je te zien op 13 oktober.
Namaste, Lizette

Aanmelden

Meld je aan!
Delen: