Pinkboxing! vanaf 6 januari de nieuwe les bij Corpus Novum!

Als een van de eerste in de regio lanceren wij PinkBoxing! vanaf 6 januari op Maandag avond om 20:00, Woensdag ochtend om 9:00 uur en op Donderdag avond om 20:00 uur!
Een les waar alleen dames aan mogen deelnemen. “As pink as it gets!” Pink Boxing is een les waarbij boksen het middel is. Je hoeft er niet te sparren, want het is zonder contact. Toch is het een work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Een complete training. Je kunt dus in een veilige omgeving de bokssport beoefenen, je trainings- en afvaldoelen behalen terwijl je plezier hebt, wat wil je nog meer!

Pink-Up fase: 
Vanaf het moment dat de muziek aangaat wordt er bewogen. We starten met een korte warming-up.

Pink-Attack fase: 
Aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen. Een fantastische manier om uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te trainen. Geen sparvormen, dus je kan je bitje thuis laten.

Pink-Assault fase: 
Om een optimale trainingsprikkel te creëren, sluiten we altijd af met een circuit. Dit is een training die, aan de hand van een uitgebalanceerde periodisering, elke week anders is. Er wordt dusdanig gedifferentieerd, zodat bijna iedereen op haar niveau kan meedoen.

Check ook onze CrossBoxing les
Wil je een keer meedoen met deze knal-les? vul dan hieronder het formulier in en kom gratis een week Corpus Novum uitproberen! Handschoenen zijn bij ons voor je proefles te leen!

Training aanvragen

Vul het formulier in, en we nemen binnen een werkdag contact met je op.
Delen: