Openingstijden rond kerst en een terug en vooruitblik 16/17

Openingstijden Kerst en Oud-Nieuw

Dit jaar zijn we gelukkig maar weinig gesloten, omdat de feestdagen grotendeels in het weekend vallen. Extra tijd om al die lekkernijen er weer af te trainen!

  • Zaterdag 24 december; Kerstavond (Geen lessen in de ochtend, gesloten vanaf 12:00 uur)
  • Zondag 25 en maandag 26 december; 1e en 2e kerstdag (Gehele dag gesloten)
  • Zaterdag 31 december; Oudejaarsavond (Geen lessen in de ochtend, gesloten vanaf 12:00 uur)
  • Zondag 1 januari; Nieuwjaarsdag (Gehele dag gesloten)

Alle andere dagen zijn we gewoon geopend en gaan alle lessen door!

Een kleine terugblik op 2016.

2016, Het jaar van de nieuwe groepslessen voor Corpus Novum. We zijn gestart met Pink BoxingCross BoxingPure BoxingTai Chi TaoSprint SpinningNirvana Fitness en Indoor Bootcamp. Hiermee hebben we nu 22 verschillende lessen op ons rooster, en 40 lesuren door de week heen. Dit betekent dat Corpus Novum zich met recht de Groepsfitness Expert van Oirschot mag noemen.

Natuurlijk hebben we nog meer, ook in de fitness is er bijvoorbeeld een prachtig Squat-Rack toegevoegd aan het arsenaal evenals veel andere trainingsmaterialen. Denk daarbij aan de battle ropes, spring-boxen, kettlebells etc. We blijven ons dus op alle vlakken ontwikkelen. 

Ons personeel heeft zich voortdurend geschoold op verschillende vlakken en daar zijn we dan ook erg trots op. Onze ledenadministratie is vernieuwd en gemoderniseerd, hiermee kunnen we jullie abonnementen beter bijhouden zodat ook dat op rolletjes loopt!

Een mooie toekomst! Een vooruitblik op 2017.

Naast dat Corpus Novum zich afgelopen jaar behoorlijk qua diensten heeft kunnen uitbreiden zijn we natuurlijk ook bezig met volgend jaar, voor ons een heel spannend jaar!

Moorland

Zoals jullie vast al wel ergens gehoord hebben is Corpus Novum bezig om samen met Voetbal Vereniging Oirschot Vooruit (VVOV) en Hockeyclub Oirschot (HCO) een nieuw pand te plaatsen op de huidige locatie van VVOV. De gesprekken zijn eind 2015 begonnen, en 2017 wordt het jaar dat de beslissing zal gaan vallen! We hebben hier natuurlijk heel veel zin in, en we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Oirschot in Beweging.

Corpus Novum is al jaren bezig om meer mensen in de gemeente Oirschot gezond te maken. Helaas kunnen we nooit iedereen bereiken. gelukkig komen we nu een stap verder. Corpus Novum, de gemeente Oirschot en Zorg Welzijn Best Oirschot zijn een samenwerking aangegaan. We gaan ons in de eerste instantie toeleggen op bewegingsprogramma's bij JorisZorg. Onze Bent mag zich hierop gaan toeleggen. We gaan ook een ouderen test-dag uitvoeren. Mede met steun van de gemeente kunnen we deze activiteiten gratis aanbieden! 

Niet aangeboren Hersenaandoeningen

Astrid gaat begin 2017 beginnen met een speciale opleiding voor de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen (NAH). En we zullen voor deze groep een speciaal beweegprogramma gaan aanbieden, welke is ontwikkeld door onder andere de hersenstichting en de Edwin van der Sar-Foundation.
FeelgoodClub Corpus Novum wenst jullie fijne feestdagen en een sportief nieuwjaar!

Delen: