ClubYogadonderdag|20:00 - 20:45 uur|Aerobiczaal|Lizette

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga!

De oorsprong van ClubYoga vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

Bij ClubYoga vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

ClubYoga biedt je nieuwe energie!

Er zijn zeven elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Eenvoud, dus door iedereen te volgen
  • Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
  • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het driemaandentraject. Je wordt werkelijk goed!


Voor wie is ClubYoga?
ClubYoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent adviseren we je deze les te doen. Fitheid zal dan je beloning zijn. Omdat ClubYoga er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen zou je in goed overleg met een specialist en de coach deze les kunnen volgen. Werk naar een fitter niveau! Volg ClubYoga lessen!

De sfeer tijdens een ClubYoga les
Na een volle maar heerlijke werkdag ga je op zoek naar ontspanning. De les binnenstappend hoor je dat de muziek zacht aanstaat. Mensen praten wat met elkaar, wachtend op de les die gaat beginnen. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Nooit geweten dat yogaoefeningen met als doel de spieren sterker en langer te maken ondanks de uitdaging toch een ontspannen gevoel geven. Je focus is op het goed uitvoeren van die ene oefening. Best zwaar, maar je weet dat je de komende weken deze weer krijgt. Je groeit. Je krijgt nieuwe energie. Een uur later zit je voldaan na te praten met anderen.

Feel the intensity of balance!

Delen: