Lizette

Hallo, ik ben Lizette.

Toen ik nog op het Heerbeeck College in Best zat ben ik aangestoken door het aerobic-virus. Ik was 17 en stond al voor de groep te hupsen en te springen. Toen, in 1982, was het een echte hype en maalde niemand over een diploma. Daar ben ik echter wel vrij snel mee begonnen. Diverse opleidingen heb ik gevolgd met als beste prestatie toch wel mijn ACE diploma. (American college of Exercise) Wat was ik er blij mee! En trots.

Daarna volgde specialisaties als Rug-en nekscholing, sport- en voeding, Pilates, Yoga en niet te vergeten in-line skating. Ook bij een Amerikaanse organisatie.

Op 1 september 1994 hebben we, Louis en ik, de stap genomen en hebben ons in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel met ons bedrijf; Corpus Novum. Een aantal jaren hebben we vanuit huis gewerkt en zalen gehuurd in Oirschot en omgeving tot we eindelijk in 2002 ons eigen pand konden openen aan Den Heuvel. Tot op heden draaien we hier met veel plezier onze lessen en proberen we mensen enthousiast te krijgen om bewegen leuk te vinden. Want mijn slogan is: Rust Roest.

Delen: