CycleXpress

 

Wat is CycleXpress?CycleXpress kent zijn oorsprong bij ClubCycle, en is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het grote verschil is dat deze les slechts een half uurtje duurt! Het is een van de meest populaire programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge ververbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training!

Wat zijn de voordelen van spinning?

  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt
  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun
  • Je traing op je eigen niveau en bepaalt zelf de intensiteit
  • Effectieve training: zeer snel resultaten te behalen

Wat zijn de resultaten?

  • Strakkere en slanke billen, buik en benen dankzij hoge vetverbranding
  • Snelle verbetering van je conditie
  • Tijdens de CycleXpressles verbrand je ongeveer 350 calorieën

Hoe ziet een CycleXpressles eruit?De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. Een half uur lang werk je op de top van je kunnen en dat zorgt ervoor dat je snel en effectief je hartslag verhoogd, en dus je conditie verbeterd. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Is CycleXpress iets voor mij?CycleXpress is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Training aanvragen

Vul het formulier in, en we nemen binnen een werkdag contact met je op.
Delen: