Voeding

Benfit – Gezond in Oirschot

Eet!

BenFit is een voedings- & levensstijlprogramma. Het programma biedt een oplossing aan mensen die zich niet fit voelen, kampen met overgewicht en iedereen die niet (meer) tevreden is met zijn lichaam, gevoel of gezondheid. Ook voor mensen die al meerdere keren hebben geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat. Met het BenFit programma wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met jouw levensstijl. Je hebt wekelijks een gesprekje en je krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam.

Beweeg!

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit adviseren we je om drie keer in de week te sporten. Daarin word je goed begeleid. Jouw conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Elke week merk je dat jouw lichaam fitter wordt en dat je meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer wilt missen!

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Tijd maken voor ontspanning levert daar ook een grote bijdrage aan. Je gaat bewust tijd maken voor jezelf en je gezondheid. In de drukte van alledag zal ontspanning een vast plekje krijgen, dat je helpt lekker in je vel te zitten

Heb je interesse in BenFit?

Vul je naam, email en telefoonnummer in en je wordt binnen 1 werkdag gebeld om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek gaan we kijken hoe we je kunnen helpen!

Info aanvragen

Aanvraag info Voeding
Delen: