Fitness

Fitness in Oirschot

Bij Corpus Novum in Oirschot is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Door deze vormen van fitness met elkaar te combineren krijg je het beste van beide werelden. Met krachttraining train je vooral spierkracht en omvang. Met cardiotraining train je voornamelijk je uithoudingsvermogen en werk je aan je gewicht. 
 
Naast deze traditionele trainingsmethodes biedt Corpus Novum nog een tweetal extra's op gebied van fitness:

De nieuwste apparatuur

Eind 2019 hebben we ál onze apparatuur vervangen. Nu nog beter afgestemd op jouw doelen. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij je doelen weet te bereiken. Af en toe geen zin om te sporten, maar liever netflix op de bank? Combineer het dan! Kijk netflix terwijl je sport bij Corpus Novum!

TeamBeats

Werk in een groep aan je fitheid! Deze groepsles in onze fitnessruimte zorgt dankzij de hartslag meting voor een training die precies op jou is afgestemd. Iedereen traint automatisch in de voor hen persoonlijke hartslag zone! We maken gebruik van veel verschillende materialen en apparatuur om te zorgen voor een afwisselende en dus uitdagende les.

SkillBike

Het beste ter wereld op het gebied van binnen-fietsen. De eerste fiets met een échte schakelkast. Je traint niet op een bepaalde weerstand, maar op een percentage, net als op een echte fiets! Fiets wedstrijden tegen je vrienden óf fiets jouw eigen strava routes 100% natuurgetrouw terug om nog beter te worden!

eGym-Cirkel

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Niet goed? Geld terug Garantie!
 

Fitvibe

De nieuwe generatie trilplaat. Bij het staan op een trilplaat worden je spieren onbewust aangespannen en ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je spieren extra geprikkeld worden. Het is goed voor ondermeer; spierkracht, explosiviteit en duurkracht. Meer informatie: vraag aan de balie.

Training aanvragen

Vul het formulier in, en we nemen binnen een werkdag contact met je op.
Delen: